perjantai 4. joulukuuta 2015

Rock, Gootti, ym.. vaatteet - EMP


EMP.fi on verkkokauppa, jonka valikoimasta löydät muun muassa naisten ja miesten vaatteita, bändipaitoja, musiikkia, koruja ja asusteita, julisteita ja seinälippuja, sisustus- ja lifestyletuotteita sekä hupi- ja lahjatavaroita. EMP julkaisee neljä kertaa vuodessa upean ilmaisen tuotekuvaston.

EMP on Euroopan suurin rockpostimyynti. EMP julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmaisen, yli 200 sivuisen katalogin, josta löytyvät kaikki kuumimmat bändi- & merkkituotteet sekä paljon muuta. EMP:llä on myynnissä myös yksinoikeudella EMP:ltä löytyviä tuotteita, joten myös omaperäistä tyyliä hakevat ihmiset löytävät EMP:ltä etsimänsä. EMP on perustettu Saksassa vuonna 1986 ja Suomessa EMP on toiminut vuodesta 2006 lähtien.
EMP:n asiakaspalvelu on vertaansa vailla. Asiakkaiden kysymykset ja ongelmat hoidetaan aina nopeasti ja ystävällisesti. EMP:n hinnat ovat kilpailijoihin verrattuna edulliset, joten laatu ja hinta ovat asiakkaan kannalta täydellisessä balanssissa. EMP:n valikoima on todella kattava ja sitä uudistetaan jokaisen katalogin myötä, joten asiakkaille on aina tarjolla huippuvalikoima kuumimpia uutuuksia ja parhaimpia klassikkotuotteita.

Asiakaskunta on laaja. Suurin osa ostajista on 16-30-vuotiaita. Miehiä ja naisia tasapuolisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti