keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Kunnon ÄIJÄ muotia - Varusteleka


Nyt löytyikin sitten oikein kunnon äijä muotia ja jotain myös naisille - Armeijatavaran erikoisliike - www.varusteleka.fi

www.varusteleka.fi on Helsingin Konalassa sijaitseva armeijatavaran vähittäismyyntiin erikoistunut armeijakauppa. Suurin osa tuotteista on armeijan ylijäämää, mikä on, oli tavara mitä tahansa, parempaa ja halvemmalla. Paitsi tuotteiden laatuun, Varusteleka panostaa myös verkkokauppaan - tuotekuvat ja tekstit kertovat oikeasti kaiken tarpeellisen. Hyvät tuotteet ja rehellinen, kuvia kumartamaton ulosanti on tuonut kaupalle fanaattisen, miesvoittoisen asiakaskunnan, joka kasvaa koko ajan.

Valikoima on laaja ja tavaraa löytyy jos jonkinlaista. Tarjonta ei siis rajoitu pelkästään vaatteisiin. Täältä on tullut tilattua tavaraa muutamankin otteeseen ja homma on toiminut erittäin hyvin ja nopeasti. Varustelekan verkkosivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset. Tuotteiden kuvaukset selkeät ja hyvät. Pienellä huumorilla höystettynä.

Suosittelen, tämä toimii!

Varsikengät ja maiharit Varustelekasta!
Nahkaiset, kankaiset ja kalvolla varustetut maihinnousukengät niin vaeltamiseen, retkeilyyn, ja vaikkapa viranomaisten ja turvallisuusalan ammattilaisen työkengiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti